29 sept. 2008

Amintiri - "Povestea mea..."

Fara sa vreau, cautand una alta prin arhivele browserului meu, am dat peste o pagina de pe stelisti.ro, unde imi publicasem povestea mea de suporter candva in primavara lui 2006. Am recitit-o si m-a facut sa zambesc amintindu-mi de momentele alea. Mi-am dat seama ca s-au schimbat intr-o anumita masura coordonatele situatiei mele de atunci, entuziasmul nemaifiind la fel de ridicat. Esenta a ramas totusi acolo.

Aveti aici linkul site-ului, insa am postat mai jos si doua fragmente din ce scrisesem atunci. Lectura placuta :)


http://www.stelisti.ro.cms.softera.ro/suporteri/Radu_Bosa.html


"16 aprilie 1986, Targu-Mures. Imaginati-va sectia de obstetrica-ginecologie a unui spital. In sala de nasteri, o mama tocmai aduce pe lume primul baiat al familiei. La doua usi mai incolo, in sala de asteptare, doi barbati sunt complet absorbiti de un meci de fotbal pe care il asculta la radio. Steaua juca cu Anderlecht, in semifinalele Cupei Campionilor Europeni." [...]

" [...] Evident ca dupa o astfel de conjunctura ros-albastra nu puteam sa tin cu alta echipa decat cu Steaua. Inca de mic, imi faceam cunoscuta pasiunea mea pentru acest club printre prietenii mei de atunci. Chiar daca aveam doar 7-8 ani, perioada in care in general fotbalul e incadrat intr-o zona destul de nebuloasa pentru micii viitori suporteri, eram mandru de faptul ca tin cu Steaua, de faptul ca eu aveam o favorita pe cand altii cand tineau cu o echipa, cand cu alta, cand cu toate, cand cu niciuna."

Un comentariu:

Anonim spunea...

asa se naste un suporter adevarat :))

Steaua, Steaua si doar prin Steaua ai devenit un om consecvent!