20 apr. 2009

Telefonul fara fir

Intr-un pur spirit latin, un meci dintr-un din ligile inferioare ale campionatului argentinian de fotbal a trebuit sa fie amanat dintr-un motiv pe care, sincer vorbind, nu l-am mai auzit pana acum. Din cate se pare, nimeni nu ii spusese arbitrului de centru care urma sa arbitreze ca tocmai el fusese selectat pentru meciul respectiv.

Ziarul Clarin scria ca aproximativ 1000 de suporteri au calatorit pentru a putea vedea meciul dintre Alumni de Villa Maria si Racing de Cordoba, insa, cu toate acestea, exista un element care lipsea din peisaj. Un oficial din partea cluburilor a spus ca arbitrul Ariel Moreno dormea, in domiciliul sau din orasul natal, aproximativ la 600 km distanta de locul de desfasurare al partidei, in momentul in care colegii lui l-au sunat ingrijorati cu doua ore inainte de eci pentru a-l intreba unde se afla.

"Arbitrii asistenti ajunsesera de ceva timp in hotelul in care aveau rezervari, insa vazand ca Montero nu ajunge au inceput sa isi faca griji in privinta lui", a declarat presedintele celor de la Alumni. "L-au sunat pana la urma acasa, iar el a raspund candid ca nu stia nimic de ce urma sa se intample. Pur si simplu dormea."

"Din cate se pare, cei responsabili de organizarea campionatului au uitat sa ii transmita notificarea privind delegarea lui la meciul in cauza. Montero a dat asigurari ca nu a primit nici un fel de informatii din partea lor. Se pare ca a fost o doar o mare incurcatura", a incheiat presedintele de club.

Revenind la meci, oaspetii de la Racing nu au acceptat un arbitru de rezerva, iar politia nu a acceptat sa se intarzie ora de disputare a meciului pentru ca arbitrul Montero sa ajunga, asa ca s-a ajuns in cele din urma la amanarea partidei pentru o alta data - o alta ocazie la care se vor verifica toate de doua ori, cu siguranta.

Niciun comentariu: