31 mar. 2009

Echipa reprezentativa

Nu i-am spus "echipa nationala" de data asta, nici "tricolorii", ci "echipa reprezentativa". Pentru ca ea e cea mai puternica, cea mai desavarsita reprezentanta a fotbalului romanesc, asa cum e el in sinele lui.

Lipsa de inspiratie. Ghinion. Daruire nu atat cat ar fi trebuit sa fie. Motivatie si dorinta de implicare existente doar pe jumatate, sau oricare alt procent in afara de 100%. Momente de inspiratie (faza golului lui Marica din meciul cu vecinii sarbi) apar in joc, insa prea putine fata de asteptarile suporterilor, ba chiar si fata de ce se presupune ca ar astepta de la jocul lor cei 11 care imbraca tricoul galben la ocaziile cand au de ascultat imnul inainte unei partide.

Ce se poate face? E simplu: o schimbare. Fie ea de persoana/e, fie ea de atitudine. Andrei Vochin a gasit foarte bine niste elemente care nu ar trebui sa lipseasca din "portofoliul" activitatii viitorului carmaci al echipei reprezentative de fotbal a Romaniei. Sper sa fie mai mult decat doar niste randuri puse intr-o pagina pe net.

http://www.andreivochin.ro/stiri/904/esecul-cu-serbia-ne-poate-fi-si-folositor-daca-frf-se-va-misca-repede-in-numirea-unui-selectioner-schimbati-acum.htm

Niciun comentariu: